Театр «Чорний Квадрат»

Назва

Театр «Чорний Квадрат»

Програма:Вистава «Ти – мої бажання»
Дата:2023-03-29 18:00
Місто:Кременчук
Де:МПК
Квитки:
Поділитися:



Прес-реліз:
Театр «Чорний Квадрат»
Вистава «Ти – мої бажання»

Вистава «Ти – мої бажання» від театру «Чорний Квадрат» в Кременчуці відбудеться 29 березня 2023 року, 18:00 у Міському Палаці Культури.

Дві людини, що після багатьох років пошуків, помилок, крокування по граблях та вилах, зважилися на відчайдушний крок – одружитися. Для обох цей шлюб перший, тож не варто дивуватися, що хвилюються вони, наче їм знов вісімнадцять. Адже одне діло, коли ви тільки-но починаєте жити окремо від батьків, а інше, коли ви обидва дорослі люди зі своїми сформованими звичками, принадами та вадами… Тут все треба з’ясувати, що називається, на березі.

Відверті розмови (про гроші, секс та кохання), фірмовий гумор, шалені пристрасті та тонкі почуття!

Вистава «Ти моє все» гралася 8 років і, як і будь-яка вистава, з часом потребує змін. У жартах, сенсах та акторах. Тож «Ти – мої бажання» - нова версія!

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ - це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутне і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!

Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби ЗСУ та у Благодійний фонд для підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб.

Концерти відбуватимуться в безпечному форматі в беспосередній близості до бомбосховищ, на випадок повітряної тривоги.





©2024 театр "Чорний Квадрат"
cherniykvadrat.com@gmail.com
м. Київ